Contact
+(4) 0721.979.575
office@automata.ro

Despre noi

Afacerea noastră a fost fondat în 2005, activitatea noastră principală este distribuția și funcționarea automatelor de cafea, snackuri și băuturi răcoritoare în județul Harghita.
Ne extindem și dezvoltăm în mod constant parcul nostru de mașini și avem tehnicieni calificați la dispoziția clienților noștri, astfel încât compania noastră vă poate oferi cele mai avansate automate și produse de înaltă calitate.
Putem oferi soluții pentru grupuri de la 5-10 persoane până la grupuri de 1000 persoane, fie vorba despre cafea, cappuccino, ciocolată caldă, ceai sau apă, băutură rece sau snackuri...  

Amplasarea și funcționarea automatelor în județul Harghita (exclusiv!)

Amplasarea și funcționarea aparatelor automate este gratuită, nu se plătește nicio chirie, doar produsul care urmează să fie achiziționat de către client. Nimic altceva nu trebuie plătit.

Aparatele automate plasate garantează satisfacția completă a clienților prin reîncărcări regulate, întreținere și propriul lor fond de servicii fiabil!

Pentru funcționarea automatelor, sunt necesare doar rețeaua electrică și un spațiu de 0,5 - 1 m2.

Automatele de cafea pot fi conectate la o rețea de apă potabilă, dacă acest lucru nu este posibil, un rezervor de apă poate fi plasat în automatele de cafea.

Automatele noastre sunt disponibile 24 de ore, non-stop!

Pentru instalarea și funcționarea automatelor, vă rugăm să ne contactați la nr. de telefon: 0721-979-575 sau completați comanda online aici!

Aveți întrebări, sugestii sau alte oferte de colaborare? Sunați-ne și vom găsi soluția optimă!

 
 
Amplasare și operare-închirere automate de cafea și snack
Contacți-ne chiar acum! Tel: 0721-979-575 sau solicitați o ofertă prin email la office@automata.ro
Contact
+(4) 0721.979.575
office@automata.ro
530200 Miercurea Ciuc, Str. Sarkadi Elek Nr. 45, jud. Harghita