Elérhetőségek
+(4) 0721.979.575
office@automata.ro

Rólunk

Vállalkozásunkat 2005-ben alapítottuk, fő tevékenységünk kávé-,snack- és üdítő automaták forgalmazása és üzemeltetése Hargita megyében. Folyamatosan bővítjűk és fejlesztjük gépparkunkat, képzett szakemberekkel állunk ügyfeleink rendelkezésére, így cégünk a legmodernebb automatákat és kiváló mínőségi termékeket biztosítja.

Megoldást tudunk nyújtani 5-10 fős irodától 1000 fős vállalkozásig, legyen szó kávé, cappuccinó, forrócsoki, tea illetve ivóvíz, hidegital vagy snack-élelem ellátásáról...  

 Automata kihelyezés és működtetés

Az automaták kihelyezése és üzemeltetése ingyenes,  azaz bérleti díjat nem kell fizetni, csak a vásárlandó terméket fizeti be az automatának a vásárló, semmi mást nem kell érte fizetni.  
 
    A kihelyezett automaták rendszeres feltöltéssel, karbantartással, és saját megbízható szervízháttérrel garantálják a fogyasztók teljes megelégedését!

 Az automaták üzemeltetéséhez csak hálózati áramra és 0,5 - 1 m2 helyre van szükség. A kávéautomaták ívóvízhálózatra köthetőek, de amennyiben ez nem lehetséges, úgy az automatákba egy saját víztartály kerül elhelyezésre.   

Automatáink 24 órás, non-stop nyítvatartással állnak rendelkezésre!

Automata elhelyezésére és üzemeltetéssel kapcsolatosan, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a 0721.979.575-ös telefonszámon
vagy
töltse ki az online megrendelőt itt!


Megjegyezés: Automaták kihelyezését és üzemeltetését csak Hargita megyében tudjuk jelenleg biztosítani (főleg Csíkszereda, Székelyudvarhely, Székelykeresztúr, Gyergyószentmiklós, Balánbánya, Maroshéviz, Szentegyháza,  és Tusnádfürdő városokban és 30 km-es környezetükben)

Kérdése, javaslata vagy más együttmükődési ajánlata van? Hívjon bátran bennünket, megtaláljuk az optimális megoldást!

 
 
Kávéautomaták - Snackautomaták | Díjtalan kihelyézés és üzemeltetés
Automatát szeretne munkahelyére? Hívjon a 0721.979.575-ös telefonszámon vagy írjon nekünk az office@automata.ro email címre!
Elérhetőségek
+(4) 0721.979.575
office@automata.ro
530200 Csíkszereda, Sarkadi Elek út 45 szám, Hargita megye